BeställningsformulärREDO FÖR MÖTET I SKYN

NYHET

Ny bok av Dan Johansson.

I bok ”Redo för mötet i skyn” gör författaren en noggrann genomgång av vad som kommer att ske när det är dags för dig att möta Herren Jesus Kristus i skyn. Han visar på felaktigheter i en del teologiska tolkningar som i sin tur lett till att talet om Jesu återkomst i de flesta fall har tystnat. 

Författaren vill med sin bok få kärleken till sin blivande brudgum att bli en vardagslängtan. Att leva i den kärleksrelationen ger inspiration för det andliga livet, det som behövs för att få uppleva mötet i skyn.

Ja, jag vill köpa 1 st Bok "Redo för mötet i skyn" för 100 kr + porto
Jesaja 53 - Förklarad 

Bok av Mitch Glaser

Jesaja 53 - Förklarad gör Bibeln förståelig på ett praktiskt och enkelt sätt. Den förklarar hur du kan ha en tillfredsställande relation med Gud och avslöjar de överraskande nycklar som gör denna relation möjlig. 

Jesaja 53 - Förklarad kommer att ge dig en kickstart på din personliga pilgrimsresa och introducerar dig för ett kapital i skrifterna som har potentialen att revolutionera ditt liv.
     I boken analyserar Glaser de två vanligaste judiska tolkningarna om vem som kapitlet kan anses handla om. Boken är väldigt tydlig med att dess målgrupp i första hand är judar. Trots att de är förbundsfolket så är de enligt Glaser mycket okunniga om hur kapitlet skall förstås. En mycket intressant och lärorik intellektuell brottningskamp som är mycket berikande att följa.
     I boken finns också ett antal vittnesbörd från judar som läst Jesaja kapitel 53 och hur det har förvandlat deras liv. Har du judar ii din bekantskapskrets så är detta en perfekt present till dem. För dig själv är boken en ögonöppnare över ett av Bibelns mest spännande kapitel. Dr. Mitch Glaser och är en jude som tror att Yeshua är Messias. ”Det förbjudna kapitlet” Ett kapitel som aldrig läses i synagogan. Vad kan vara orsaken till att det överhoppas i veckoläsningen av gamla testamentet. Man kan gå hela sitt liv i synagogan utan att få höra det kapitlet föreläsas.

Ja, jag vill köpa 1 st Bok "Jesaja 53 - Förklarad" för 100 kr + porto

Tidsaxel - exempelPROFETISK KRONOLOGI - Framtiden förutsagd - Bok

NYHET

Ny bok av Dan Johansson.

”Profetisk kronologi” är ett försök att ställa upp de olika profetiorna om ändens tid i den ordning som de kan tänkas gå i uppfyllelse. Det handlar inte om att skriva ut datum utan mer om att förstå ordningsföljden.

Allt för att den troende skall inse vikten av att börja göra sig redo för mötet med Jesus. Att förstå tidens tecken utifrån Guds ord och få uppleva en glädje och längtan efter att få möta Jesus ansikte mot ansikte. Att inte ha sin kärleksrelation klar kan lätt skapa rädsla inför framtiden medan en kärleksrelation skapar glädje och förväntan.

Boken har undertiteln ”Framtiden förutsagd”. Detta är inget New Age tema utan snarare tänkt som en utmaning till alla de, både kristna och sekulära, som sitter och läser Horoskop och liknande för att finna, som de tror, hopp och tröst inför framtiden. ”Herren säger att han gör alls ingenting utan att först ha talat om det för sina tjänare profeterna”, Amos 3:7. Det är i Guds ord svaret finns. Det är bara att läsa och forska. Svaren finns där.

Boken har storformat: 210x235 mm. Den har kartongtjockt omslag med separat skyddsomslag i fyrfärg. Boken är på 94 fullmatade sidor med kortfattade pedagogiskt upplagda bibelstudier i de olika ämnena som berör Jesus återkomst och den sista tiden. Boken är delvis försedd med illustrationer och tabeller för att underlätta studiet. Boken har även en tvåsidig tidaxel där profetiorna är uppställda i den ordning de kan förväntas uppfyllas.

Se innehållsförteckning (klicka)

Ja, jag vill köpa 1 st Bok "Profetisk kronologi" för 240 kr + porto
EGYPTEN - från slaveri till löfteslandet - Häfte

Nytt häfte av Dan Johansson.

Det är spännande att följa Bibelns berättelse och detaljer kring uttåget från Egypten. Att se hur Gud besegrar Egyptens avgudar och tvingar Farao att erkänna vem som är den enda trovärdiga guden. Ett antal plågor leder till befrielse och en 40-årig vandring till löfteslandet.

Att följa uttågets dagbok i 4 Mosebok och att samtidigt se hur befrielsen följde Herrens högtider på exakt rätt dag visar hur Gud
har en tidplan för hur han agerar både då och nu.

Vi har hört teorierna om var övergången av Röda havet skedde och att judarna vandrade i Saudiarabien i flera tiotals år. Kan det verkligen stämma?

Ja, jag vill köpa 1 st Häfte "Egypten - från slaveri till löfteslandet" för 120 kr + porto


UPPENBARELSEBOKEN - Frågor och svar - Bok

Bok av Dan Johansson.

Vers för vers förklarar han sin syn på Uppenbarelseboken.

Guldgruva för den som tycker att Uppenbarelseboken är en svår bok.

Ja, jag vill köpa 1 st Bok "Uppenbarelseboken" för 200 kr + porto


SABBAT eller SÖNDAG
TORAHN eller NÅD
LAGLÖSHET eller REGLER -
Häfte

I detta 60-sidiga häfte förklarar Dan Johansson sin syn på hur vi skall förstå Bibelns lära i dessa frågor. Frågorna är starkt relevanta för alla de som står upp för Israels roll i det profetiska ordet. Vi kan som stora älskare av Israel och det judiska folket ibland hamna vid sidan om Bibelordet. Detta kan i sin tur leda till polariseringar mellan Israelvänner som i grunden har så mycket gemensamt med det judiska folket. Följ med i Dans vandring genom Bibelverserna.

”Vi skall följa Torahn” hörs ibland. Men ytterst få vet vad de 613 buden egentligen säger. Här har du listan så att du själv kan se vad som är aktuellt för oss som kristna.

Du får en intresseväckande genomgång av de olika delar i Bibeln som behandlar dessa ämnen.

Klicka här för att se innehållsförteckningen

Ja, jag vill köpa 1 st Häfte "Sabbat eller Söndag" för 100 kr + porto


TRESTATSFÖRBUNDET
Guds plan för Mellanöstern -
Häfte

Guds plan för fred i Mellanöstern står bland annat omtalat i profeten Jesajas 19:e kapitel. Dan Johansson går igenom texterna och förklarar hur de kommer att uppfyllas. I en idag till synes omöjligt politisk situation ger Gud hopp för hur dessa människor skall få leva under välsignade förhållanden.
Men först måste området och dess olika bebyggare genomgå den reningsprocess som är nödvändig för att Gud skall använda människor och situationer för sina syften.

Denna skrift ingår på ett naturligt sätt i den serie av olika bibelstudier som författaren tidigare under flera år har publicerat i olika böcker och artiklar som har fått vara med och väcka många människors intresse för det profetiska ordet.

Ja, jag vill köpa 1 st Häfte "Trestatsförbundet" för 50 kr + portoVad händer i Mellanöstern - Bok

I ett unikt projekt presenteras här det verktyg som du längtat efter när det gäller att ha fakta i olika samtal kring det profetiska ordet.
Den här boken ger dig motargumenten till alla lögner om Israel och det judiska folket. Punkt för punkt går författarna igenom de olika vanligaste orden som används för att demonisera Israel och judarna.
Boken förväntas finnas till försäljning i november/december.

Se innehållsförteckning <här>

Ja, jag vill köpa 1 st BOK "Vad händer i Mellanöstern" för 180 kr + porto


Tvåstatslösningen - en dödfödd tanke.
Guds restaureringsplan enligt Hesekiel.
DVD

Vart är utvecklingen på väg för Israel och grannländerna? I två stycker seminarier visar Dan på hur man genom politiken försöker hitta en lösning för mellanöstern. Problemet är att man försöker på en väg som är tvärt emot Guds ord. Oavsett vad som pågår så har Gud en egen agenda för hur han skall låta Israel och dess grannar få uppleva fred. I 14 steg lägger Gud ut riktlinjerna för hur det skall gå till.

Ja, jag vill beställa 1 st DVD med "Tvåstatslösningen.. och Guds restaureringsplan" för 150 kr + porto
Ande, själ och kropp
DVD

Paulus säger att han önskar ställa fram en fläckfri brud till Jesu återkomst. Här går jag igenom hur vi kan undvika att vårt kristna liv saboteras och hur vi istället kan rikta blicken på mötet med brudgummen.
Hur kom synden in i våra liv? Var är ingångarna? Med illustrationer visar Dan hur det går till. Studiet skapar en längtan efter helgelse.

Ja, jag vill beställa 1 st DVD med "Ande, själv och kropp" för 150 kr + portoBroschyr


Tvåstatslösningen
- en dödfödd plan
Broschyr

Den lösning som hela världspolitiken tror skall läsa Mellanösternproblemet är tvärt emot Guds ord. De som försöker dela landet skall dömas för det. Läs vad som sker i denna fråga.


Behändigt format (100 x 185 mm) för att ha i fickan eller väskan.

Du får 10 stycken för 100 kronor + porto

Enstaka exemplar kostar 20 kr / st samt porto.

Ja, jag vill beställa 10 st broshyrer "Tvåstatslösningen - en dödfödd plan"
á 100 kr + porto. Ange under övrig info, om du önskar beställa en större upplaga.
Broschyr


Gud har en plan för ditt liv
Själavinnande broschyr

Ett viktigt redskap för dig som vill vinna människor för Jesus.

Broschyren följer upp ditt vittnesbörd och förklarar enkelt hur Gud för varje människa har en speciell plan. Även för den ofrälste.
Broschyren hjälper sökaren att förstå tidens tecken och sin egen roll i sammanhanget.

Behändigt format (100 x 185 mm) för att ha i fickan eller väskan.

Du får 10 stycken för 100 kronor + porto
Enstaka exemplar kostar 20 kr / st + porto

Ja, jag vill beställa 10 st vittnesbörds-broschyrer á 100 kr + porto. Ange under övrig info, om du önskar beställa en större upplaga.


Löfteslandet - Israel eller Palestina?
DVD

I fyra halvtimmes TV-program kan du här få del av de argument som är nödvändiga för att förstå den svåra politiska processen om Israel och Palestina. Dan Johansson går igenom de Bibelställen som kan hjälpa oss att förstå vad löfteslandet är för något och till vem löftet är givet. Han går också igenom löftena till araberna och de områden som de utlovats. Han pekar ut de lögner som dagligdags förs fram där man beskyller judarna för att vara ockupanter som måste fördrivas.

Ja, jag vill beställa 1 st DVD med Löfteslandet - Israel eller Palestina för 150 kr + porto.


 

Ersättningsteologi eller inympande?
Häfte 25 sidor

Ersättningsteologi eller inympande? I detta häfte går Dan Johansson igenom den villolära som idag ställer till mycket bekymmer både inom och utanför kyrkan. Var kom den ifrån och vilka är argumenten? Häftet ger dig inblick och klarhet i ämnet.

Ja, jag vill köpa häftet för 50 kr + porto


 

 

Ersättningsteologi eller inympad?
Dubbel-DVD

Ersättningsteologi eller inympad? Jack-Tommy Ardenfors och Dan Johansson har återigen gjort en TV-serie i en aktuell fråga. Denna gång handlar det om en villolära, ersättningsteologin, som ständigt återkommer i olika sammanhang och som måste tillbakavisas. Det är fem program om vardera en halv timme där du får följa med i deras samtal för att försvara den bibliska tron och sanningen om inympandet i det äkta olivträdet.

Ja, jag vill köpa dubbel-dvd för 200 kr + porto. 

 

Profetiska vägskäl
Bok 450 sidor

Dan Johanssons bok Profetiska vägskäl fullkomnar serien om yttersta tiden och om Jesu kommande på Oljeberget. Det är inga lösa påståenden eller moderna läror han refererar till utan det kommer efter en djupgående och grundlig undersökning av både historiska och nutida fakta. Men mest av allt så är det ordentligt förankrat i Bibeln. Rekommenderas varmt för varje troende som vill ha mycket fakta till sina bibelstudier. Läs boken och låt alla fakta tala för sig själv. Den Helige Ande kommer att visa Dig det du behöver för din fortsatta vand­ring med Jesus Kristus, vår Herre och Frälsare.
Timo Lordhem, Pastor i Korskyrkan/Örkelljunga

- Dan tar oss med på en guidad tur i Jerusalem som sätter det mesta av det vi trott på under lupp. Platser som vi åkt förbi utan att notera vad som kan ha hänt där blir plötsligt högintressanta medan flera platser som blivit ”turist­platser” förlorar i värde.
K G Larsson, Örnsköldsvik

- Att läsa avsnittet ”Ett folk på väg hem” och påminnas om den dramatiska tiden för ”Staten Israels tillblivelse” borde vara hög-läsning på alla nyhetsredaktioner i vårt land där man alltför ofta avslöjar en beklämmande enögdhet i rapporteringen om och från landet som ligger på ”jordens medelpunkt”.
Jack-Tommy Ardenfors, Södertälje

Innehållsförteckning (pdf)

Ja, jag vill köpa boken för 250 kr + porto


Profetiska Vägskäl, Norska

Profetiska vägskäl - nu även på NORSKA.

Kontakta:
Tore Lie Ministries
NO- 1765 Halden
Norge

epost: post@tlm-norge.no
Tusenårsriket - Mänsklighetens guldålder

Skall vi vara i himlen eller på jorden? Här undervisar Dan Johansson om sin syn på mänsklighetens framtid.  Vi kan inte locka människor med guld och gröna skogar. Bibeln talar tydligt om en frälsningsupplevelse. De som tar emot Jesus kommer att få vara med i hans rike. De skall vara konungar och präster.
Detta är en TV-studioinspelning efter undervisningen på Israelkonferensen 2010.

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:- + porto

Önskar du höra liveinspelningarna med Dan Johansson från konferensen så finns de på CD som ljudinspelning:

Ja, jag vill köpa Lammets bröllop eller Skökan. Vad blir ditt val? för 65:- + porto

Ja, jag vill köpa Tusenårsriket, mänsklighetens guldålder! för 65:- + porto


Vad händer när man dör?
Bok - 250 sidor
Tal-CD

Läs mer om innehållet här

Boken är en nyproduktion av "Evigt liv, Evig död"

Boken finns inläst som Tal-CD och levereras som en skiva med mp3 spår.

Ja, jag vill köpa paketet med boken och Tal-CDn för 350 kr + porto


Ja, jag vill köpa boken för 180 kr + porto
Ja, jag vill köpa Tal-CDn för 200 kr + porto

Gog i Magog, Nästa holocaust samt Är Gog Antikrist?


Ämnet för dessa studier är något som fascinerat bibelläsare i alla tider.

- Vad är det som döljer sig bakom de konstiga namnen?
- Vad är deras länder idag?
- Berörs vi av dessa profetior?
- Skall vi bli involverade som en del har försökt framhålla?

Frågorna är många och svaren är inte helt självklara. Framtiden får visa om vår förståelse var den rätta. Därför är det viktigt att vi arbetar med texten och försöker se dess uppfyllelse i dagens skeenden. Har vi läst texterna så blir vi inte tagna på sängen.

Med hjälp av power-point bilder visar Dan Johansson det troliga skeendet för nästa stora krig i Mellanöstern.

Speltid cirka 2 timmar.
Inspelning från Israelkonfrensen 2009

Ja, jag vill köpa 1st dubbel-DVD för 200:- + porto

Ja, jag vill köpa 1st dubbel-DVD samt förklaringshäfte, för 230:- + porto
  Ja, jag vill köpa 1st förklaringshäfte till GOG I MAGOG för 65:- + portoDen sjunde förutsagda generationen

I bibelstudiet går Dan Johansson igenom de sju olika tillfällen då Gud i Bibeln i förväg har pekat ut vad som skall ske i en viss generation. Det visar sig att av de sju förutsagda generationerna har under historiens gång sex stycken redan gått i exakt uppfyllelse.
Den generation som skall få uppleva Jesu återkomst för att hämta sin brudeskara är den sjunde och sista förutsagda.
Stämmer tidstecknen in på vår generation?

Inspelning från Israelkonfrensen 2008

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:- + portoBruden i Esters bok

Den intressanta historiska berättelsen om hur en självupptagen och oren brud sätts åt sidan och i stället presenteras en ren och helgad brud.
Texten beskriver hur jungfrurna sökes fram och smörjs med olja av Hega samt hur stark Ester är i sin längtan att få träda fram inför kungen:
- Om de så skall kosta mig livet .
Hon är ett föredöme för dig att leva och verka målmedvetet inför mötet med Kungen. Snart är han här, se till att smörjelsen inför bröllopet flödar över ditt liv.

Inspelning från Israelkonfrensen 2008

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:- + porto


Om Israels rättigheter

Vilka rättigheter har judarna till landet Israel? Många påstår att de inte har rätt att existera som land och folk. Andra säger att de bara kommit och stulit landet från de som redan bodde där. Dan Johansson reder ut begreppen i en klar undervisning från Bibeln.
Speltid 49 minuter.

   Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:- + porto


Haftara
Varför kan inte det judiska foket se Jesus? Kan de inte läsa förutsägelserna om Messias i sina skrifter?
Dan Johansson ger ett väckande budskap som riktar sig till oss svenskar. Ser vi Jesus idag. vad betyder han för dig?
Speltid 47 minuter.

   Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:- + porto

DJ och JTA samtalar om: Det profetiska ordet

I fem halvtimmesprogram samtalar Jack-Tommy Ardenfors och Dan Johansson om det profetiska ordet och frågeställnignar om den sista tiden.

Ja, jag vill köpa 1 st Dubbel-DVD
med 2 skivor, för 200 kronor+ porto


De sju församlingsbreven
DVD - 2 skivor

Läs mer om innehållet här

DVD 1
Program 1 Inledning och bakgrund till brevens innehåll och förståelse
Program 2 Brevet till Efesus
Program 3 Brevet till Smyrna
Program 4 Brevet till Pergamus
Program 5 Brevet till Tyatira

DVD 2
Program 6 Brevet till Sardes
Program 7 Brevet till Filadelfia
Program 8 Brevet till Laodikeia, del 1
Program 9 Brevet till Laodikeia, del 2

Ja, jag vill köpa dubbel-DVD:n
för 200 kronor + portoEvigt Liv - Evig Död
Bok - 250 sidor

Läs mer om innehållet här

 

SLUTSÅLD - Nyutgiven med ny titel.

Se ovan, "Vad händer när man dör", som är samma bok i ny upplaga.


Hur kommer det att gå
Bok - 420 sidor
Nu fjärde upplagan.

Läs mer om innehållet här

 

Ja, jag vill köpa boken för 230 kronor
+ porto


Hur kommer det att gå
DVD - del 1

Läs mer om innehållet här

 

Ja, jag vill köpa DVD:n för 175 kronor
+ porto


Hur kommer det att gå
DVD - del 2

Läs mer om innehållet här

 

Ja, jag vill köpa DVD:n för 175 kronor
+ porto


Hur kommer det att gå
DVD - del 3

Läs mer om innehållet här

 

Ja, jag vill köpa DVD:n för 175 kronor
+ portoHur kommer det att gå
36 avsnitt ur boken finns nu inläst för närradiosändningar. 36 bibelstudier.
Varje avsnitt är ca 25 minuter långt. Total speltid: ca 14 timmar.
Filformat: MP3, Dubbel-CD

Läs mer om innehållet här

 

Ja, jag vill köpa MP3-serien för 300 kronor + porto.
Priset inkluderar sändningsrätt.


Israels gränser
DVD

 

Ja, jag vill köpa DVD:n för 175 kronor
+ porto


Bibelguide till Israel och Jerusalem
Häfte

Ja, jag vill köpa häftet för 25 kronor
+ porto


Danielsboken
Talbok på CD

Dan Johansson läser kapitel för kapitel samtidigt som han förklarar vers för vers vad som menas med de ofta svårtolkade verserna. Pedagogiskt öppnas Danielsbokens budskap för lyssnaren. Du kommer att upptäcka att mycket av vad Daniel skriver är skrivet för våra dagar.
13 stycken halvtimmesstudier.
Inspelat för mp3 format.

Ja, jag vill köpa boxen med 1 CD-skiva för 240:- + portoBibelns talvärden
Talbok på CD

Ett ovanligt bibelämne som visar hur perfekt Guds ord är i sin uppbyggnad. Visar hur Gud konsekvent använder siffror och talvärden. Du kommer att bli förbluffad över exaktheten. Folder med tabeller ingår. Finns i två utföranden.

Ja, jag vill köpa Box med 1 CD för mp3-format för 150:- + porto och får ett inbetalningskort med leveransen på posten.

Ja, jag vill köpa Box med 3 CD för audio-CD för 200:- + porto
Hur kommer det att gå?
Talbok på CD

Inläst för synskadade enligt statlig förordning. Finns att låna utan kostnad på biblioteket för dig som har synskadelegitimation. Hela boken komplett inläst av professionell röst.


 

Miljöhotet
DVD

Miljöhotet är en smygande fara som är farligare än tillfälliga krig och konflikter.
På frågan om människans framtid säger många, även inte kristna personer, att vi går mot svåra tider. Men då kommer Jesus tillbaka för att upprätta sitt rike.

Men i allt detta mörker finns en ljus framtid för de som vänder sig till Gud. Bibelns Gud som proklamerar Jesus som Guds Son och det var han som tog straffet för mänsklighetens synder.

Dan Johansson undervisar i denna film på ett rakt och avslöjande sätt vad som händer på vår jord.

För Gud älskade människorna så mycket att han gav dem sin ende Son, för att de som tror på honom inte ska gå under utan ha evigt liv. Joh. 3:16

Speltid: 52 minuter

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 175:- + porto 

Hur jag blev fri
från Jehovas Vittnen
DVD

På Ölandskonferensen vittnade Dan Johansson om den svåra och långa vägen från villolära till en förnyad förståelse av Bibeln. Den inre resa som detta ledde till har givit honom en gedigen bakgrund till den förkunnelse som Dan idag får använda till rik välsignelse för många.

Israel och det judiska folket blev starten till frigörelsen och idag har han stor nytta av detta i sin roll som resande förkunnare runt om i landet.

Speltid: 65 minuter

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 150:-+ porto 

Israel på väg (del 1)
DVD

Följ med på en resa till Jerusalem med Siegfrid Luikert och Dan Johansson som guider! Du får följa med till Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Övre salen och Hanegällets kyrka.

Siegfrid och hustrun Rut är Israels Vänners föreståndare för hotell Orit i Israel och kommer tillsammans med Dan att ta dig med på en oförglömlig vandring genom det bibliska Jerusalem. På varje plats får du höra guidernas förklaringar om vad som skedde just där. Detta är den första inspelningen i en serie på tre.

Välkommen med på resan.

Speltid: 60 minuter.

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 200:- + portoIsrael på väg

Israel på väg (del 2)
DVD

Följ med på.en resa till Jerusalem med Siegfrid Luikert och Dan Johansson som guider! Du får följa med till Gordons Golgata med Jesu grav och Huvudskalleplatsen, Västra muren och Judiska kvarteren i gamla sta’n. Födelsekyrkan i Betlehem. Menoran och Oljeberget. Vi reser förbi Qumran-grottorna till nationalparken Ein Gedi där vi möter de små klippdassarna och hjortdjuren. Därefter badar vi i Döda havet.

Siegfrid och hustrun Rut är Israels Vänners föreståndare för hotell Orit i Israel och kommer tillsammans med Dan att ta dig med på en oförglömlig vandring genom det bibliska Jerusalem. På varje plats får du höra guidernas förklaringar om vad som skedde just där. Detta är den andra inspelningen i en serie på tre.

Välkommen med på resan.

Speltid: 60 minuter.

Ja, jag vill köpa 1 DVD för 200:-+ portoTidningen Israels Vän

är en värdefull tillgång för dig som vill vara informerad om vad som sker i Israel och hur långt vi har kommit i skeendet som det profetiska ordet beskriver.

Till dig som önskar provprenumerera så kan du få de tre kommande numren gratis. Önskar du prenumerera eller skänka en gåva till Israels Vänners arbete bland judar och araber i Israel eller på Västbanken.

Ring Israels Vänners expedition
040-94 94 12
eller skriv till e-post: info@israelsvan.com eller besök www.israelsvan.com


 

Vill du ha besök i din församling?

Dan Johansson undervisar och predikar.

Jag vill veta mer. Kontakta mig på nedanstående adress.


 

Köpvillkor & Leverans
Efter lagd beställning skickas varorna tillsammans med inbetalningskort med postförsändelse till angiven adress.

Leverans sker så snart möjligt, men kan fördröjas pga talar-/reseverksamhet m.m.

Beställare
  *  = Obligatoriska Fält
Namn * 
Adress * 
Postnr/Postadress * 
Telefonnummer: * 
E-post
Meddelande/Övrigt
Anti SPAM:
Skriv SPAM i denna ruta
* 
Innan du trycker sänd, kontrollera att du bockat för
de produkter du önskar beställa och att du fyllt i din adress.